Την ανάγκη η κοινωνία να σταθεί όρθια και η χώρα να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη επεσήμανε σήμερα από το Ρέθυμνο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου.

«Το μήνυμα των αγωνιστών του Αρκαδίου αναζωογονεί σήμερα το συλλογικό φρόνημα και δίνει δύναμη και στις υπεύθυνες κυβερνήσεις αλλά και στην κοινωνία να συνεχίσουν μια προσπάθεια να σταθεί όρθια η χώρα, ισότιμη και αξιοπρεπής μέσα στην Ευρώπη, με κοινωνική συνοχή και πολιτική σταθερότητα» δήλωσε ο κ. Ξανθός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η χώρα χρειάζεται ομοψυχία και εθνική συνεννόηση» τόνισε από τη μεριά της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Ημέρα μνήμης και τιμής σήμερα για τους αγώνες του κρητικού λαού. Είναι όμως και ημέρα περίσκεψης, γιατί ο αγώνας τους μάς συγκλονίζει ακόμα και σήμερα. Οι θυσίες σήμερα του ελληνικού λαού μάς φέρνουν όλους μπροστά στις ευθύνες μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ομοψυχία και εθνική συνεννόηση. Για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, για την αξιοπρέπεια» επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για τις επαφές που είχε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη είπε: «Είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα, γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση, που είναι χρεοκοπημένη πολιτικά και απομονωμένη από την κοινωνία, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που η ίδια δημιουργεί. Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης