Τα δημοσιεύματα τα οποία υποστήριξαν πως ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Κώστας Αθανασίου, υπέβαλε παραίτηση καθ’ υπόδειξιν του Μεγάρου Μαξίμου διέψευσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Σε ενημέρωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι ουδέποτε διατυπώθηκε τέτοιο αίτημα από το Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά δεν υλοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφερόμενος στο έργο του κ. Αθανασίου στη Γενική Γραμματεία της Βουλής δήλωσε πως είναι «εξαιρετικό» και τόνισε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο στόχος τέτοιων ανυπόστατων ισχυρισμών τους οποίους χαρακτήρισε «εντελώς της πλάκας».

Ο κ.Βούτσης σημείωσε ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν και άλλα αναληθή δημοσιεύματα σε μεμονωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με στόχο τον ίδιο και τον κ. Αθανασίου. Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αυτά τα «άνευ σημασίας» δημοσιεύματα δεν αναπαρήχθησαν από το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου και των ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης