Ένταση και αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σημειώθηκε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, κατά την συζήτηση του θέματος συμμετοχής της Περιφέρειας στο έργο «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας», που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Την ένταση στο συμβούλιο προκάλεσε η τοποθέτηση του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, στην οποία έκανε λόγο για χουλιγκάνους που λένε τα δικά τους στο συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αντέδρασαν αμέσως με πρώτους, τους Οδυσσέα Βουδούρη και Γιάννη Μανώλη κι ακολούθησαν κι άλλοι και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα με χαρακτηρισμούς. Παράλληλα ζητούσαν από τον περιφερειάρχη να ανακαλέσει και να σέβεται το συμβούλιο, μέχρι που ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου διέκοψε την συνεδρίαση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σημειώνεται ότι τελικά, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης