«Κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει δηλώσει ότι θα κόψει το επίδομα ανεργίας. Αυτό που είπα είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές, να ενισχυθεί δηλαδή η παραγωγική διαδικασία ». Αυτά υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Δέρβος, μιλώντας, την Τρίτη 23 Απριλίου στην εκπομπή «Αταίριαστοι» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Διευκρινίζοντας τη δήλωσή του την οποία όπως είπε ο ίδιος «παρέφρασαν σκόπιμα τα υπόγεια του Μαξίμου ενόψει προεκλογικής περιόδου» ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε περισσότερα κονδύλια, πιο ελαστικά κριτήρια και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να μειωθεί η ανεργία» και συμπληρώνοντας είπε ότι «στόχος μας είναι να μπουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην παραγωγική διαδικασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο κ. Δέρβος χαρακτήρισε θρασύτατο τον κ. Πολάκη καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε φορά που βλέπουμε μια δήλωση του νομίζουμε ότι έχει πιάσει πάτο. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον κ. Πολάκη. Θίγει την ελληνική κοινωνία με τις δηλώσεις του».

Στο τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε ότι «το Μαξίμου μόνο τις απαντήσεις που χρωστάει δεν δίνει, όσον αφορά τα σκάνδαλα που το περιτριγυρίζουν. Για παράδειγμα η υπόθεση Πετσίτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης