Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, συνομιλώντας με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο στο δελτίο ειδήσεων του «Αντέννα», είπε ότι σέβεται οποιονδήποτε θα πάει στο συλλαλητήριο, τόνισε ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει εκφράσει τη θέση του στη Θεσσαλονίκη και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκλεισε τη συμφωνία «με τον χειρότερο τρόπο», χαρακτηρίζοντας ως «τεράστιο λάθος» το θέμα της ιθαγένειας και της γλώσσας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως με τον τρόπο που το χειρίστηκε αυτό το εθνικό θέμα δίχασε την ελληνική κοινωνία και συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπουμε αύριο, είναι η απάντηση μιας αγανακτισμένης κοινωνίας σε έναν πρωθυπουργό που πήγε στα κρυφά και διαπραγματεύτηκε, στα κρυφά και έκλεισε ένα θέμα, δεν ενημέρωσε τους θεσμικούς του εταίρους, την αντιπολίτευση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκαθάρισε ακόμα πως η ΝΔ θα καταψηφίσει τη Συμφωνία και σημείωσε: «θα το εμποδίσουμε γιατί εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα».

Τέλος, ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα «να μην περάσει η Συμφωνία, να πέσει η κυβέρνηση και μια άλλη κυβέρνηση, ισχυρότερη βασισμένη στη συναίνεση της κοινωνίας να διαπραγματευτεί τα λάθη αυτής της συμφωνίας από την αρχή, να πάμε σε κάτι καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης