Την εκτίμησή του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το προσεχές φθινόπωρο διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τους πως κάνουν ό,τι μπορούν για να πέσει η κυβέρνηση.

«Στην ετερόκλητη αυτή συμμαχία και τη συνάθροιση των ψήφων, την οποία επεδίωξε ο κ. Τσίπρας, με αφορμή το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ, δεν είχε καμία δυσκολία να συναθροίσει τις ψήφους του με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αυτές οι δυνάμεις δεν έχουν καμία ιδεολογική συγγένεια. Έχουν έναν και μόνο συγκεκριμένο σκοπό: πώς -κατά παράβαση του πνεύματος του Συντάγματος- θα χρησιμοποιήσω την προεδρική εκλογή για να ρίξω την κυβέρνηση» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εκτίμησε πως ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απομακρυνθούν από το Δημόσιο μόλις τελεσιδικήσουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους θα είναι περίπου 2.000, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μεγάλος αριθμός απολύσεων θα προέλθει από τη «δεξαμενή» της κινητικότητας. Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως όλα τα νομικά πρόσωπα θα πρέπει να απογραφούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.

«Θα πρέπει να υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις είτε στα νομικά πρόσωπα ή στους δήμους που τα εποπτεύουν» είπε, προσθέτοντας πως ο λόγος που δεν απογράφονται είναι γιατί «δεν θέλουν να μάθουμε πόσο πληρώνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης