Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από την κυνική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή «λόγω διασυνδέσεων και γνωριμιών» η αντιπρόεδρος της Βουλής -την ύστατη στιγμή – ζήτησε συγγνώμη από τους συντρόφους της και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές.

«Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μη συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφασή της έρχεται έπειτα από την όντως κυνική παραδοχή της, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στον Alpha, ότι η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Παιδείας, «λόγω γνωριμιών και διασυνδέσεων».

Καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha, η κα Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από τη μετάταξη της κόρης της. Επιχειρώντας να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» εξήγησε πως η κόρη της έχει όλα τα προσόντα και παραδέχθηκε πως «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε, ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου από υπάλληλος των ΕΛΤΑ αποσπάστηκε κατ’ αρχάς στη Βουλή και στη συνέχεια (βάσει νόμου που ψήφισε το κυβερνών κόμμα) μετατάχθηκε και διορίστηκε τελικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τη σωρεία μετατάξεων και προσλήψεων κυρίως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να παγώσουν όλες, έστω και νομότυπες, οι διαδικασίες που επιτρέπουν σε μέλη της οικογενείας και του περιβάλλοντος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να «βολεύονται» σε θέσεις του Δημοσίου.

Η διαδικασία αυτή θα είχε περάσει απαρατήρητη ή έστω δεν θα είχε προκαλέσει τόσο θόρυβο, εάν δεν εντασσόταν σε ένα σύνολο κινήσεων της τελευταίας στιγμής εκ μέρους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να βολέψουν μέλη της οικογενείας τους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός τους στην εργασιακή αυτή «όαση» που είναι η Βουλή των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης