Συμπληρώθηκε σήμερα η δίμηνη διαδικασία διαδοχικών συναντήσεων και έγγραφης κατάθεσης απόψεων, σύμφωνα με τους τέσσερις θεματικούς άξονες του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, που έθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Για την πλήρη ενημέρωση φορέων και πολιτών οι απόψεις που κατατέθηκαν μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτόν, στον ιστότοπο του υπουργείου  (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=920&language=el-GR) όπου και είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την σύνοψη των αποτελεσμάτων του διαλόγου, δίδεται 10ήμερη προθεσμία για επιπλέον κατάθεση προτάσεων, προβληματισμών ή απόψεων όσων φορέων ή πολιτών επιθυμούν, στην κατεύθυνση της συμπλήρωσης, διόρθωσης ή και αντίκρουσης των ήδη κατατεθειμένων απόψεων καθώς και θεμάτων που θεωρούν ότι είναι σημαντικά και δεν έχουν μέχρι τώρα συμπεριληφθεί στον διάλογο.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία αυτή συνεχίζει να είναι ανοιχτή σε «όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα» όπως χαρακτηριστικά είχε διατυπωθεί από στην πρώτη πρόσκληση στις 10-03-2016.

Η διαδικασία θα κλείσει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις 12.00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης