Ο Δημήτρης Στρατούλης (Λαϊκή Ενότητα) και ο Κώστας Καραγκούνης (ΝΔ) φιλοξενούνται αυτήν την ώρα στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σοφία Βούλτεψη (εκπρόσωπος ΝΔ) και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη (εκπρόσωπος ΑΝΕΛ) φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στην πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν μεταξύ άλλων σε βασικά θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτήν την περίοδο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής προκλήθηκε ένταση όταν η Σοφία Βούλτεψη άρχισε να αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με το «κούγκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντιπαράθεση οξύνθηκε περισσότερο με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να απευθύνεται στην εκπρόσωπο της ΝΔ, αναφέροντάς της την υπόθεση Παπασταύρου με τη λίστα Λαγκάρντ.

Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις προς τους πολιτικούς, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω του ζωντανού chat του Zougla TV. Παράλληλα μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 211-5550500.

H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών…

Tην Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης,αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια σε περίπτωση που το κόμμα του εισέλθει στη Βουλή. Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις τηλεθεατών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.

«Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Εάν μου ζητηθεί να σχηματίσω κυβέρνηση με τον Τσίπρα, εγώ δεν θα τον συναντήσω καν. Θα του στείλω μια επιστολή με 9 αιτήματα που πρέπει να εφαρμόσει και θα τον ελέγχω κάθε μήνα. Θα του δώσω περιθώριο για 8 μήνες να κάνει πρόοδο σε αυτά που του ζητώ. Αν δεν τα κάνει, ρίχνω την κυβέρνηση», ανέφερε.

«Τα κανάλια μου ζητούν αυτή την περίοδο να έρθω σε εκπομπές και να παρουσιάσουν το Lifestyle της ζωής μου, αντί να με αφήσουν να πω τις προτάσεις του κόμματος. Έχω ρίξει πολλές πόρτες γι αυτό τον λόγο. Δεν θέλουν να ακούγονται οι προτάσεις της Ένωσης Κέντρου», προσθέτει κι συνεχίζει :

«Φανταστείτε ότι κανάλι μου ζήτησε να υπογράψω συμβόλαιο ότι θα βγω πρώτος στην εκπομπή του την ημέρα των εκλογών».

Σχετικά με την νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας για την «κακιά Γερμανία», ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως «οι Γερμανοί δεν είναι οι κακοί αλλά εμείς που είμαστε αναξιόπιστοι».

Παράλληλα ο πρόεδρος του κόμματος ισχυρίστηκε πως έχει πρόγραμμα με το οποίο η χώρα σε δύο μήνες μπορεί να βγει από το μνημόνιο.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις προς τους πολιτικούς, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω του ζωντανού chat του Zougla TV. 

Παράλληλα μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 211-5550500.

H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών…

Ο Κώστας Κατσαφάδος( βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά) και o Βασίλης Πριμηκήρης ( μέλος της ΚΕ, Λαϊκή Ενότητα) φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο debate της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτή την περίοδο.

Παράλληλα οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να πάρουν απαντήσεις.

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταξύ των δύο πολιτικών όταν ρωτήθηκαν για το αν μπορεί η χώρα να επιβιώσει χωρίς μνημόνιο.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 26/8 στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης