Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στη Βουλή, απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ως βουλευτή Κέρκυρας, καθώς και στους βουλευτές Κέρκυρας των άλλων κομμάτων, είπε ότι στην περιοχή Ποταμός της Κέρκυρας «δεν έχει γίνει τίποτε για να αποκατασταθεί η γέφυρα, να ανοίξει η συγκοινωνία μετά από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες», προσθέτοντας: «Δεν ξέρετε ότι δεν υπάρχει λεωφορείο για τη μετακίνηση στοιχειωδώς των κατοίκων;».

«Αυτά μου είπε μια Κερκυραία γνωστή, κάτοικος του Ποταμού εκεί -γνωστή του κ. Δένδια, κυρίως, μου είπε ότι είναι- να σας μεταφέρω στη Βουλή, τα ακούτε κι εσείς κ. Μητσοτάκη, με την πρώτη ευκαιρία κι αφού βρήκα την ευκαιρία σήμερα, αυτό κάνω», είπε ο Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποίησε πρόσφατα επίσκεψη στην Κέρκυρα και τόνισε καταλήγοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να επιλυθούν τέτοια ζητήματα, να δοθεί επιτέλους λύση, έστω και σε στοιχειώδη ζητήματα των πληγέντων. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το ΚΚΕ ή το σοσιαλισμό που λέμε εμείς, μπορείτε να τα λύσετε εδώ και τώρα και εσείς, με την πίεση και τη στήριξη όλων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης