Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας ασκεί ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή δήλωση του Κώστα Γαβρόγλου που κάλεσε τους φοιτητές «να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη».

«Δεν είναι μόνο προκλητικοί και ανεύθυνοι, αλλά και επικίνδυνοι» τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κατηγορώντας τον υπουργό Παιδείας πως μετακυλίει ακόμη μία φορά την ευθύνη της κυβέρνησης για τη διαφύλαξη της νομιμότητας στους χώρους των πανεπιστημίων, στους ίδιους τους φοιτητές καλώντας τους να τους προστατέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφού πρώτα έχουν αβαντάρει κάθε είδους άνομη δραστηριότητα μέσα στα πανεπιστήμια με την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αφού έχουν παραδώσει το πανεπιστήμιο σε λαθρεμπόρους, εμπόρους ναρκωτικών και στα «χαϊδεμένα παιδιά τους», τώρα ζητάνε από τους φοιτητές να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί το καθεστώς φόβου και ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το κράτος θα εγγυηθεί ότι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς» αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης