Απόστολος Πάνας: Ο Παπανδρέου ένας υποψήφιος όπως όλοι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 13:10
Απόστολος Πάνας: Ο Παπανδρέου ένας υποψήφιος όπως όλοι

«Νομίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αυτή τη στιγμή, με τις ιδιαιτερότητες, που έχει η υποψηφιότητά του, είναι ένας υποψήφιος, όπως όλοι οι άλλοι. Μας έχει συνηθίσει ο κ. Παπανδρέου όταν παίρνει μέρος σε μια διαδικασία να προτάσσει και το πολιτικό περιεχόμενο. Αυτό θέλουμε να ακούσουμε. Το  επόμενο χρονικό διάστημα όλοι οι υποψήφιοι θα καταθέσουν το σχέδιο τους…»

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας, μιλώντας στο Radio North 98, δίνοντας όμως με τα λεγόμενά του σαφές προβάδισμα στην ανάγκη ανανέωσης του ΚΙΝΑΛ: «Πέρα από τις νέες πολιτικές θα χρειαστούν και πρόσωπα γιατί τις πολιτικές τις κάνουν τα πρόσωπα. Άρα, υπάρχουν διακυβεύματα, υπάρχουν οι πολιτικές, υπάρχει το κομμάτι της ανανέωσης, που είναι ένα πολιτικό αυτή τη στιγμή αίτημα, είναι βαθιά πολιτική επιλογή για χώρους και όλα αυτά θα μπουν στη δημόσια ατζέντα και ο κόσμος θα αποφασίσει.»

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Εγώ αυτό που θέλω να κρατήσω είναι ότι επιτέλους φτάνουμε στο τέλος αυτής της διαδρομής ως προς το στο κομμάτι των υποψηφιοτήτων», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσουν μέχρι τέλους όλοι οι υποψήφιοι, προβλέποντας αποχωρήσεις από την “κούρσα” ακόμα και πέραν του κ. Κεγκέρογλου: «Ναι δούμε στο τέλος πόσοι θα καταλήξουν. Κρατήστε κι αυτό. Ναι, το πιστεύω ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις.» 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 13:10