Από χρυσάφι φαίνεται ότι είναι η… βασιλόπιτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συγκεκριμένα η εκδήλωση του υπουργείου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προβλέπεται να κοστίσει 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, το υπουργείο εγκρίνει την δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000,00 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 – 101. – 0000000, Λογαριασμός 2420906001- οικ. έτους 2020 για την «κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οικ. έτους 2020».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ολυμπία Τελιγιορίδου

«Απίστευτα πράγματα. Πέρυσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!», αναφέρει στην καταγγελία της η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, παραθέτοντας και την σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης 

Σκληρή απάντηση έδωσαν πηγές που πρόσκεινται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κόστισε 12.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα: «Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική. 

»Χαρακτηριστική περίπτωση, η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα.

»Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας», καταλήγουν οι πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης