Η ΝΔ απαντά στο Μαξίμου για την FAZ: Απολύτως ψευδές το δημοσίευμα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 17:59
Η ΝΔ απαντά στο Μαξίμου για την FAZ: Απολύτως ψευδές το δημοσίευμα
Απάντηση στο Μαξίμου που σχολίαζε το δημοσίευμα της FAZ, το οποίο κάνει αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό, έδωσε η ΝΔ.

«Είναι απολύτως ψευδές από την πρώτη ως την τελευταία του λέξη. Εν αντιθέσει με τον Αλ. Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά την ίδια ακριβώς γλώσσα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Όπως ακριβώς η ΝΔ έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, το ίδιο ακριβώς θα πράξει καταψηφίζοντας τη συμφωνία, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν προς επικύρωση στη Βουλή, σχολιάζει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Παράλληλα εξαπολύουν επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως σημειώνουν, χαμογελούσε ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για Μακεδόνες, εννοώντας τους συμπατριώτες του. «Δεν μας εκπλήσσει το θράσος του κ. Τσίπρα να ζητάει και τα ρέστα από τη Νέα Δημοκρατία για την εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε. Ούτε το γεγονός ότι χαμογελούσε, ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για Μακεδόνες, εννοώντας τους συμπατριώτες του. Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί και οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών που ήδη παράγει τετελεσμένα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 18:04