«Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως ο κ. Σαμαράς δεν έχει κατανοήσει την πραγματικότητα, τον κατηγορεί πως βρίσκεται «εκτός χρόνου και τόπου» και σημειώνει πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος σέβεται τις αγωνίες των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αδυνατεί να κατανοήσει την πραγματικότητα και υποτάσσει τα μείζονα εθνικά συμφέροντα σε μία μικροκομματική αλαζονεία που καθίσταται ανεύθυνη και επικίνδυνη. Η γραμμή του κ. Σαμαρά είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες της πατρίδας και την αγωνία των πολιτών που θέλουν ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, σταθερότητα και ελπίδα θεμελιωμένη σε μία ρεαλιστική εκτίμηση των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων. Αντί γι’ αυτό ο κ. Σαμαράς εξαγγέλλει σήμερα μία στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες, που αντί να συμβάλουν στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης οδηγούν στην επικίνδυνη όξυνσή της», αναφέρει, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της, η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης