Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Άγνωστος Μ», στην τηλεόραση της Ζούγκλας, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης της «περίφημης λίστας Λαγκάρντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η ιστορία με το φλασάκι είναι μια απόδειξη του πώς μπορούμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά και να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο. Άλλη μια εβδομάδα, το μήνυμα που εκπέμπαμε στην Ευρώπη ήταν, όπου πάνε εφοριακοί να εισπράξουν φόρους, τους πλακώνουν στο ξύλο. Τώρα ο ελληνικός λαός απασχολείται με ποιο θέμα;» αναρωτιέται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, καταγγέλλει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) για αδράνεια συλλογής στοιχείων, με το πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί προϊόν υποκλοπής ως αποδεικτικό.

«Η αλήθεια είναι το εξής: ότι δεν το αξιοποίησαν και αυτό αφορά τους αρμόδιους του ΣΔΟΕ. Οποιοδήποτε στοιχείο, έστω και υποκλοπής, μπορεί να μην είναι μέσο απόδειξης, αλλά όποιες πληροφορίες προκύπτουν από εκεί μπορούν να αξιοποιηθούν για να αποκαλυφθούν άλλα αδικήματα – εγκλήματα. Αυτό έπρεπε να κάνουν» καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης