Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κυβερνητικής μεθόδευσης ώστε να μη μεταδοθεί η ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως για αυτό τον λόγο έγιναν οι παραιτήσεις στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ.

Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, η οποία πέρασε στην αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μεταξύ άλλων και παραλληλισμό με τη στάση της Χρυσής Αυγής σε ό,τι αφορά στη ΔΕΘ, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για καταφανή αδυναμία της κ. Βούλτεψη «να υπερασπιστεί την πρωτοφανή και πραξικοπηματική πράξη λογοκρισίας και να δώσει εξηγήσεις για τις παραιτήσεις του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα ψέματα τελείωσαν για τον πρωθυπουργό, που επειδή ο ίδιος κρύβεται για μια ακόμη χρονιά από τη ΔΕΘ και δεν δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θεωρεί ότι μπορεί να φιμώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πήραν μία μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τσίπρας πόσες θέλει; Προφανώς περισσότερες από όλους τους άλλους. Γιατί;» σχολίασε νωρίτερα η κ. Βούλτεψη.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι συναλλασσόταν για να εξασφαλίζει τόσο την πλήρη και δωρεάν κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσο και προνομιακή μεταχείριση και διπλάσια προβολή από όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης