«Xείμαρρος» εμφανίστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης ενώπιον του ακροατηρίου στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

«Θα ήμουν βέβαια πολύ ευτυχής κύριε Πρόεδρε (σ.σ. Τσίπρας) αν είχατε καταφέρει να στριμώξετε στο πρόγραμμα σας και τη συνάντηση που σας πρότεινα μαζί με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς για να σας ενημερώσουμε αρμοδίως για τα προβλήματα και τις προκλήσεις της περιφέρειας. Θέλω να πιστεύω πως πέρα από τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας, ο κ. Αποστόλου θα σας ενημερώσει για τα προβλήματα της περιφέρειας…», είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Δεν σας κρύβω πως μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση, πως σήμερα ακολουθήσατε τη πεπατημένη δεκαετιών και τάξατε τα πάντα στους πάντες…», ενώ τόνισε πως η δικιά μας γενιά είναι εκείνη που έχει υποχρέωση να κάνει τη διαφορά.

Τέλος ο Περιφερειάρχης Στερεάς δήλωσε ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δρόμο της συστράτευσης και της ενότητας.

«Τώρα είναι η ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες. Ας μην πριονίζουμε το κλαδί στο οποίο όλοι μαζί καθόμαστε. Τώρα είναι η ώρα της Εθνικής Ελλάδος… », είπε κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης