Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία από το Σάββατο βρίσκεται στη Βουλή και σήμερα εισέρχεται στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά και την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γρηγόρης Ψαριανός, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε και αυτός την ανεξαρτητοποίησή του.

Η ανάρτηση του κ. Ψαριανού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη το Ποτάμι μένει πλέον με τρεις βουλευτές.

Η αποχώρηση Αμυρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Αμυράς.

Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά, όταν «τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα».

Στην ίδια ανακοίνωση ο βουλευτής ευχαριστεί τον Σταύρο Θεοδωράκη και «όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».


Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης