Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε Γυμνάσιο και Λύκειο της Τούμπας και στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος συνομίλησε με τους καθηγητές και τους μαθητές της Β’ Λυκείου Τούμπας, άκουσε τις ανησυχίες και τα όνειρα για τις σπουδές που θέλουν να κάνουν. Να σημειωθεί ότι στο σχολείο βρίσκονταν και 40 φιλοξενούμενοι μαθητές από γερμανικό Λύκειο της πόλης Σβεμπισχαλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χωρίς να το ξέρει κανένας, άνοιξα την πόρτα και μπήκα στην τάξη της Β΄ Λυκείου, την ώρα που οι μαθητές έκαναν το μάθημα της Έκθεσης», περιέγραψε ο υπουργός.

«Ηταν η πρώτη μου επίσκεψη σε λύκειο της Θεσσαλονίκης και ήταν μοναδική η εμπειρία μου από τη συζήτηση που είχα με τους μαθητές για τις σπουδές και τα όνειρά τους» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εξάλλου, στην απροειδοποίητη επίσκεψή του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Παιδείας συζήτησε με το διοικητικό προσωπικό το θέμα της ενδοτμηματικής μετεγγραφής φοιτητών, δεδομένου ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο διαθέτει ΤΕΦΑΑ και στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συζητήσαμε επίσης το θέμα δημιουργίας τμήματος διατροφής και άθλησης αλλά και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ΤΕΦΑΑ από τον τρόπο προσλήψεων του ΥΠΑΙΘ, δηλαδή τις ελλείψεις σε γυμναστές μπάσκετ και τέννις, για το οποίο θα βρούμε λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης