Συνέντευξη: Σωτήρης Σκουλούδης

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, γνωστός και μάχιμος δημοσιογράφος εδώ και πολλά χρόνια, κάτοικος Αθηνών, αποδέχτηκε το προσκλητήριο του Κώστα Μπακογιάννη και αποτελεί μία από τις προσωπικότητες που συστρατεύονται μαζί του για τον Δήμο της Αθήνας, στις επερχόμενες εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλός γνώστης των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, αφού και λόγω της ιδιότητάς του κινείται συνεχώς και μιλάει με πολύ κόσμο, νιώθει ότι θέλει να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του ώστε η Αθήνα να γίνει ξανά η «Πόλη των Πόλεων», «περήφανη για τον εαυτό της, όπως αρμόζει στον πρώτη Δήμο της ανθρωπότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα όμως είναι πολλά, και ξεκινούν από τη στιγμή που ο πολίτης βγει από την πόρτα του σπιτιού του, εξηγεί στο zougla.gr, ξεχωρίζοντας ως πρώτες προτεραιότητες την καθαριότητα, τα σκουπίδια, την προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια αλλά και τον φωτισμό της πόλης.

«Η κατάσταση σήμερα είναι πάρα πολύ άσχημη, ειδικά για τις περιοχές που είναι πάνω από την Ομόνοια. Δυστυχώς η Αθήνα όλα αυτά τα χρόνια έκανε μεγάλα βήματα προς τα πίσω, και τώρα θα πρέπει να κάνει άλματα προς τα εμπρός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κωνσταντάτος. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε πέσει πρόσφατα θύμα επίθεσης μπροστά από την ΑΣΟΕΕ, ενώ η ασφάλεια της πόλης αποτελεί και για τον ίδιο ένα ακόμη κομβικό ζήτημα.

Πεπεισμένος για το πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, αφού αποτελεί έναν «δοκιμασμένο πολιτικό, με μεγάλο έργο στο Καρπενήσι και πολιτική βούληση για να προσφέρει», ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει ότι έχει καταστρωθεί ήδη το σχέδιο για να ξαναγίνει η Αθήνα μια υπερήφανη πόλη.

«Χρειαζόμαστε, όμως μια ισχυρή πλειοψηφία για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας», αναφέρει.

Ακούστε τη συνέντευξη του Ανδρέα Κωνσταντάτου στο zougla.gr:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης