Ντόμινο αλλαγών στο Μέγαρο Μαξίμου σηματοδότησε η υπουργοποίηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος μετά τον ανασχηματισμό ανέλαβε το Υπουργείο Επικρατείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η Ιωάννα Πεππέ αναλαμβάνει νέα γενική γραμματέας του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θόδωρος Μιχόπουλος αναλαμβάνει προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και προϊστάμενος στρατηγικού σχεδιασμού ο Άγγελος Τσέκερης.

Η Ιωάννα Πεππέ διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Είναι δικηγόρος και χρημάτισε ειδική σύμβουλος στο Νομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και διορίστηκε γενική γραμματέας της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου. Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου επανήλθε στο νομικό γραφείο της γ.γ. του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θόδωρος Μιχόπουλος ήταν επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ήδη από την εποχή που ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων. Αποχώρησε όταν έφυγε ο Γ. Σακελλαρίδης από τη θέση του εκπροσώπου. Λίγους μήνες όμως μετά επέστρεψε και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού, για να συμβάλει -κυρίως- στη διαχείριση του προσφυγικού.

Ο Άγγελος Τσέκερης είναι στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα επί σειράς ετών. Είναι μάλιστα γιος του Φοίβου Τσέκερη, αγωνιστή της Αριστεράς και με σπουδές ως μηχανολόγος μηχανικός. Τον Ιούλιο του 2015 είχε αντικαταστήσει τον Θ. Μιχόπουλο στη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης