«Η κυβέρνηση είναι μόλις τριών μηνών και το πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς το ίδιο αντιμετωπίζουν Ιταλία και Μάλτα», δήλωσε στον focus fm 103,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

«Δεν μπορεί από μόνη της η Ελλάδα να περιθάλψει τις χιλιάδες των μεταναστών», τόνισε ενώ σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «οι ενέργειες του Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ακολούθως του Νίκου Δένδια είχαν αποδώσει και είχε βελτιωθεί η κατάσταση στα αστικά κέντρα. Προς το παρόν δεν άλλαξε δραματικά η κατάσταση, αλλά θα πρέπει ο πολιτικός κόσμος να βρει τρόπο σε συνεργασία με την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι εκτός τόπου και χρόνου» έτσι σχολίασε η Άννα Βαγενά τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και πως οι μετανάστες απλά λιάζονται.

Η Βουλευτής του νομού Λαρίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως «δεν είναι αυτό πολιτική» συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά «Η δήλωση της υπουργού ήταν ατυχής , ήταν ανόητη, το θέμα είναι τεράστιο και δεν είναι μόνο Ελληνικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κέντρα υποδοχής για μετανάστες, φύλλο πορείας για πρόσφυγες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης