Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα.

«Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εσύ (αναφερόμενος στον δημοσιογράφο) θα κρατήσεις τα λεφτά σου στις τράπεζες. Αλήθεια, πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Όχι! Μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;» πρόσθεσε.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;» επεσήμανε επίσης.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν γι’ αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα» απάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος, υπογραμμίζοντας πως «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κ. Σαμαρά έχει φτάσει σ’ ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης» συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης