Μήνυμα αισιοδοξίας στο εσωτερικό έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Κάλυμνο όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό των Θεοφανείων.

«Χρόνια πολλά σε όλους, είναι μεγάλη μου τιμή που βρισκόμαστε στο ιστορικό νησί της Καλύμνου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νησιώτες χρόνια πολλά» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «Θέλω να δώσουνε ένα μήνυμα αισιοδοξίας βρισκόμαστε στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ- από τον Έβρο έως το Καστελόριζο χτυπά η καρδία της Ελλάδας, της περήφανης Ελλάδας, της Ελλάδας του μόχθου που θα τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στους γείτονες μας συνεργασίας, ειρήνης και φιλίας, αξίες που όπως είπε η πατρίδα μας υπερασπίζεται διαχρονικά. Παράλληλα ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες.

Καταλήγοντας στο χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε επίσης ότι: «Είμαστε εδώ για να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Μήνυμα ειρήνης, συνεργασίας, ειρήνης και αποφασιστικότητας στους γείτονές μας. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων και της Ακολουθίας, ο κ. Τσίπρας, που συνοδεύεται στην επίσκεψή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, θα έχει συνάντηση με τις τοπικές αρχές στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού και εν συνεχεία θα αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν Σωτήρος Χριστού από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης