Στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι Your Face Sounds Familiar, παίρνει θέση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης.

Ο κ. Γεωργούλης, θα έχει το ρόλο ενός από τους κριτές στο τηλεοπτικό σόου μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι σε τηλεοπτική του συνέντευξή ο ευρωβουλευτής είχε μιλήσει για την επιθυμία του να συμμετέχει στο συγκεκριμένο σόου, δηλώνοντας διαθέσιμος στους υπεύθυνους του τηλεοπτικού καναλιού, οι οποίοι όπως φαίνεται, τελικά του παραχώρησαν μια θέση στην κριτική επιτροπή.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, την Δευτέρα (13/1) από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται,  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα δημοσίευμα για την έναρξη του σόου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η απόφασή του αυτή, ξεσήκωσε ποικίλα σχόλια, τόσο από τους χρήστες των σόσιαλ μίντια, όσο και από την φίλα προσκείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής» γράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και μετακόμισε στις Βρυξέλλες λαμβάνοντας 117.000 «σταυρούς» στις ευρωεκλογές του Μαίου 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης