Με γραπτή δήλωση της, που φέρει τον τίτλο «Η ΕΡΓΑΝΗ του κ. Βρούτση και τα παράδοξα του Σαββάτου» η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου, σχολιάζει την γραπτή δήλωση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτση, για τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τον Νοέμβριο. 

«Διαβάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας για τα αποτελέσματα του Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» τον Νοέμβριο 2019, κανείς νομίζει ότι άνοιξαν οι ουρανοί στην αγορά εργασίας και οι νέες θέσεις έπεσαν βροχή» αναφέρει η κα. Αχτσιόγλου για να προσθέσει: «Και ύστερα αναρωτιέται γιατί το Δελτίο Τύπου βγήκε Σαββατιάτικα. Μάλλον γιατί τελικά από τα στοιχεία προκύπτει ότι χάθηκαν 31.000 θέσεις εργασίας τον Νοέμβριο, όπως επίσης και ότι υπάρχει χειρότερη αναλογία πλήρους και μερικής απασχόλησης στις νέες προσλήψεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βέβαια ο λόγος χαράς και πανηγυρισμών του καθενός ανήκει αποκλειστικά στην προσωπική του σφαίρα. Και το σεβόμαστε απολύτως», καταλήγει στην δήλωση της η κα Αχτσιόγλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης