Ακυρώνει ο Βίτσας τον διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων στα Hot Spot

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016, 15:18
Ακυρώνει ο Βίτσας τον διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων στα Hot Spot
Νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά, για την σίτιση των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας μετά τα δημοσιεύματα ότι οι διαγωνισμοί είναι «φωτογραφικοί» και πριμοδοτούνται μεγάλες εταιρείες catering.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Τ. Χατζή, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έστησε μπίζνα στο προσφυγικό». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι αντί να διερευνήσει τις καταγγελίες του για ατασθαλίες στη διαχείριση κονδυλίων, έκανε δεκτή την παραίτηση.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας ο οποίος επεσήμανε ότι «τέτοιος διαγωνισμός δεν πρόκειται να υπάρξει». Υπενθύμισε ότι όλοι οι διαγωνισμοί αφορούν μηνιαίες συμβάσεις. Ο κ. Βίτσας κατηγόρησε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι λέει ψεύδη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος επεσήμανε πως η προβοκάτσια στον διαγωνισμό είναι σαφής και συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016, 15:18