Με αιχμές σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε την ομιλία της η Κόλλια – Τσαρουχά κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, η οποία παρέλαβε τα ηνία από του υπουργείου από τον απερχόμενο υπουργό Γιώργο Ορφανό έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν παρών -ως όφειλε στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση της πρωθυπουργίας στον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι εμείς που θητεύσαμε κάποια στιγμή με τον Κώστα Καραμανλή γνωρίζουμε ότι τον πολιτικό πολιτισμό δεν τον επιβάλεις, αλλά αποτελεί στάση ζωής. Αυτό ξεκινά από τον σεβασμό σε όλους και σου υπενθυμίζει διαρκώς ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ότι όλοι εμείς δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά ένα σκαλοπάτι που θα πατήσουν οι επόμενοι και πιστεύω και εύχομαι να είναι και καλύτεροι από εμάς».

«Για λόγους ιστορικούς, εθνικούς και αναπτυξιακούς το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης έχει τον δικό του ρόλο και όσοι έχουν στο μυαλό τους ένα υπουργείο χωρίς υπουργείο κάνουν λάθος» τόνισε στην ομιλία του ο Γιώργος Ορφανός, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα υφυπουργό, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν τον ικανοποιούν «οι πρώτες ενέργειες της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».

Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρος Καράογλου (Ν.Δ.), Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ), η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης