Ξέφυγε ο έλεγχος στο πλατό τηλεοπτικού καναλιού όπου καλεσμένος ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος και αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο κ. Μπογδάνος, φανερά εκνευρισμένος με τον συνομιλητή του δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη, του ζήτησε να μην παρεμβαίνει κατά την τοποθέτησή του για τη φορολογία και το μέρισμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα περιμένετε να τελειώσω κύριε Στρατάκη. Η τακτική αυτή του κατακρεουργώ τον διάλογο, πρώτον αποδοκιμάζεται από τους ίδιους τους Έλληνες και κατά δεύτερον δεν είναι κάτι στο οποίο θα συνυπάρξω», είπε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Στρατάκη Συριζαίο: «Στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια ξανά και ξανά».

«Εγώ καραγκιόζης, να το παίζω δημοσιογράφος ανένταχτος και να κοροϊδεύω τον »πελάτη», δεν είμαι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δημοσιογράφος» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία; Τι δημοσιογραφία κάνεις;», τον ρώτησε ο Μπογδάνος για να απαντήσει ο κ. Στρατάκης «δημοσιογραφία στρατευμένη έκανες για να βγεις βουλευτής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα» συνέχισε ο κ. Μπογδάνος. «Έχω μάθει την αήθεια της αριστεράς να την αντιμετωπίζω καθημερινά στη ζωή», είπε και πέταξε στο στιλό του στον αέρα. Στη συνέχεια σηκώθηκε, πέταξε το μικρόφωνο, πήρε… τον καφέ του και αποχώρησε από το στούντιο του Blue Sky, όπου βρισκόταν καλεσμένος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης