«Παραλίγο να βρεθούν στο αυτόφωρο ο Θάνος Τζήμερος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Πρωτούλης, μετά από μεγάλο καβγά, που συνοδεύτηκε από ανταλλαγή ύβρεων, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω. Ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί από μικροφώνου τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο κ. Πρωτούλης τον αποκάλεσε εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες» και κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου.

Έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι. Στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, που κατέφθασε σε λίγα λεπτά.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, με τους άνδρες της αστυνομίας να υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου εξήγησαν την κατάσταση στους αστυνομικούς, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης.

Τελικά, ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας δεν μπήκε στην αίθουσα που γινόταν η συνεδρίαση, ενώ ο κ. Τζήμερος αποχώρησε με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, με σκοπό να υποβάλλει μήνυση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης