Την πλήρη αντίθεσή του προς τα λεγόμενα και τις αιτιάσεις, αλλά και τις ρεβανσιστικές απόψεις της Μυρσίνης Βουνάτσου από το Πλωμάρι Λέσβου εξέφρασε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ της Κυριακής.

H Μυρσίνη Βουνάτσου, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άποψη σύμφωνα με την οποία αμέσως μετά την επιδημία Covid-19 «θα λογαριαστούμε» υπονοώντας πως θα ζητηθούν ευθύνες από την παρούσα κυβέρνηση για τους νεκρούς από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε μεγάλο αριθμό αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων. Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένους δημοσιογραφικούς κύκλους της Μυτιλήνης, η Μυρσίνη Βουνάτσου, έμπορος από το Πλωμάρι, δεν ανήκει στο οργανωμένο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ και περιορίζεται στο να δραστηριοποιείται στο Facebook. «Είναι παιδί του Facebook» αναφέρουν γνωστοί τοπικοί παράγοντες στο νησί.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση, η κυρία Βουνάτσου αναγκάστηκε να την αποσύρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλλει και εκθέτει τον χώρο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης