Αθώος κρίθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για την κατηγορία ότι είχε παροτρύνει τους κατοίκους να «λιντσάρουν» τον Χρήστο Πάχτα. 

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι η υπόθεση Πάχτα δεν πρόκειται να κλείσει και κατέθεσε σήμερα νέα στοιχεία για τον οικονομικό έλεγχο «δωρεών» ύψους άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει ως δήμαρχος από την «Ελληνικός Χρυσός», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν λαμβάνει εντολές από την εκτελεστική εξουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης σχετικά με δημοσιεύματα που το αφορούν ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: 

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στη δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα. Η σχέση αυτή  ήταν μια έντιμη και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι», τόνισε χαρακτηρίζοντας ψευδές το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

«Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Τι ανέφερε για ΠΓΔΜ, στρατιωτικούς , Σαββίδη

Ερωτηθείς για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για σχέσεις με τον ομογενή επιχειρηματία.

“Η κα Μπακογιάννη, η υπασπίστρια του κ. Χριστοφοράκου, που όπου υπάρχει offshore, η οικογένειά του είναι από πίσω, μιλάει για τον Σαββίδη” δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε:

“Η πρώτη τροπολογία με το θέμα της ΣΕΚΑΠ και την παράκληση να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, την έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ή να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο”.

Για τους Έλληνες στρατιωτικούς: “Αυτό που επιζητούμε είναι μία κοινή εθνική γραμμή. Είναι δύο παλικάρια, τα οποία βρίσκονται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. Εκείνη την ώρα έκαναν την περιπολία τους διαφυλάσσοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα. Να κινηθεί η Ε.Ε. Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να αποφεύγει να πάρει θέση”.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα, προκειμένου οι Έλληνες “όμηροι” να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν. “Η δική μας προσπάθεια θα είναι η χάραξη μιας εθνικής γραμμής. Έχουμε τόσα πολλά να διαφωνήσουμε πολιτικά και δεν είναι ανάγκη να διαφωνήσουμε σε τέτοια υπόθεση” κατέληξε.

Για το ονοματολογικό των Σκοπίων: “Η συγκυβέρνηση προχωρά με έντιμη δημόσια συμφωνία και θα φθάσει μέχρι το τέλος. Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση των ΑΝΕΛ είναι ξεκάθαρη. Δεν δεχόμαστε καμία λύση, που να εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Νότια, ούτε Ανατολική, ούτε Δυτική Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Από εκεί και πέρα είναι σειρά της FYROM, να κάνουν τις συνταγματικές αλλαγές”.

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr:

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για την αθώωση του Πάνου Καμμένου

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνεπής προς την πάγια θέση του περί κατάργησης της απαράδεκτης ασυλίας των πολιτικών, προσήλθε σήμερα αυτοπροσώπως ενώπιον του φυσικού δικαστή του στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποκρούσει τον Χρήστο Πάχτα και να υποστηρίξει τους κατοίκους της Χαλκιδικής στον δίκαιο αγώνα τους κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής της περιοχής τους.

Μετά από αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Πάνο Καμμένο της κατηγορίας ότι δήθεν είχε παροτρύνει τους κατοίκους να «λιντσάρουν» τον Χρήστο Πάχτα, δεχόμενο ότι η παρότρυνση αφορούσε στην πολιτική του αποδοκιμασία.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η υπόθεση Πάχτα δεν πρόκειται να κλείσει και κατέθεσε σήμερα νέα στοιχεία για τον οικονομικό έλεγχο «δωρεών» ύψους άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει ως δήμαρχος από την «Ελληνικός Χρυσός».

Ξεκαθάρισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν λαμβάνει εντολές από την εκτελεστική εξουσία, ούτε διαταγές μέσω twitter από συμβούλους αποτυχημένου Πρωθυπουργού.

Τέλος ευχαρίστησε τους συνηγόρους του Θεόδωρο Μαντά, Κώστα Τσάκο, Ηλία Γιολδασέα και τα κινήματα των πολιτών της Χαλκιδικής για την παρουσία και τη θερμή υποστήριξη τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης