Την επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

«Η Νέα Δημοκρατία της Θεσσαλονίκης με αμεσότητα ανταποκρίνεται στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των εκπροσώπων των αστυνομικών υπαλλήλων. Καταδικάζουμε τη βία. Συμπαραστεκόμαστε στους αστυνομικούς υπαλλήλους σθεναρά και αποφασιστικά. Ζητούμε από την κυβέρνηση δημόσια ασφάλεια για όλους, εργαζόμενους και πολίτες. Καταδικάζουμε κάθε βία από όποιον και αν ασκείται και καλούμε την κοινωνία να αντισταθεί, για να μη γίνει η άσκηση βίας και οι δολοφονικές επιθέσεις αυτονόητη κατάσταση εξαιτίας της ανοχής και της απραξίας των κυβερνώντων» αναφέρει η ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ενώσουμε τη φωνή μας με τις χιλιάδες φωνές αγωνίας των φοιτητών της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει η ΟΝΝΕΔ και συνεχίζει: «Δυστυχώς, τα Πανεπιστήμια, και ιδιαίτερα το ΑΠΘ, έχουν εδώ και καιρό παραδοθεί στις ορέξεις κακοποιών, εγκληματιών, μπαχαλάκηδων, ακόμη και εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι παρά τις καθημερινές καταγγελίες φοιτητών και καθηγητών. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους να καλύπτει πολιτικά και ηθικά αυτό το όργιο παραβατικότητας και να αφήσει στην άκρη τις ιδεοληψίες της, ώστε η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπορέσουν επιτέλους να κάνουν τη δουλειά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης