«Τώρα ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για την ζωή του. Τώρα το βασικό κριτήριο θα είναι η καθημερινότητά του, η προστασία μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας, της υγείας, του ασφαλιστικού, η αρμονική συνύπαρξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η εγκατάλειψη της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας της ΝΔ υπέρ μίας υγιούς επιχειρηματικότητας με κανόνες. Θα είναι προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση για την επόμενη μέρα» τονίζει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σε ερώτηση γιατί ζητά να τον στηρίξουν οι πολίτες, επισημαίνει ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για μια ισχυρή Προοδευτική Συμμαχία και σημειώνει «αψήφησα πολιτικό και προσωπικό κόστος, ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, την απλή αναλογική, τη διεύρυνση ατομικών δικαιωμάτων όπως το σύμφωνο συμβίωσης και την ταυτότητα φύλου. Παραμένω σταθερός στις αρχές και αξίες της Αριστεράς. Καλώ τους συμπολίτες μου να απαντήσουμε αποφασιστικά στα fake news, τις επιθέσεις και την προπαγάνδα που δεχθήκαμε από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα και ΜΜΕ λόγω της απόφασής μας να επιμείνουμε προοδευτικά και αριστερά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σε ερώτηση για τον αν το ΚΙΝΑΛ θα διατηρήσει την αντιΣΥΡΙΖΑ λογική μετά την απουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου από την επόμενη βουλή ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογραμμίζει ότι «το ΚΙΝΑΛ διώχνει τον κ. Βενιζέλο για να κάνει δήθεν στροφή προς τα αριστερά και λίγες ημέρες μετά ανακοινώνει ουσιαστικά ότι θα συγκυβερνήσει αν χρειασθεί με τη ΝΔ». «Θα ήταν ωφέλιμο για την χώρα αν το ΚΙΝΑΛ συνεισέφερε σε μία ευρεία προοδευτική συμμαχία καθώς θα είχαμε βέβαιη ήττα της δεξιάς» τονίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης