«Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση» είπε νωρίτερα μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7, αναφερόμενος στο δίλημμα των εκλογών, ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, άσκησε επίσης κριτική στο ΚΙΝΑΛ, το οποίο χαρακτήρισε «αναντίστοιχο με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή είναι που θα συσπειρώσει την Αριστερά. «Στον κόσμο υπάρχει φόβος για τον κ. Μητσοτάκη αλλά η προσδοκία κερδίζει» και καταλόγισε στη ΝΔ τις διαχρονικές παθογένειες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της χώρας.

Αναφερόμενος στον ελληνικό τουρισμό είπε ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και εκτίμησε, ότι πρέπει να διευρυνθούν τα πεδία του όπως πχ στον συνεδριακό τουρισμό και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη κι άλλων προορισμών. Τέλος, ανέφερε ότι φέτος υπάρχει ανταγωνισμός από Τουρκία και Αίγυπτος αλλά ότι η Ελλάδα καταφέρνει να ανταπεξέλθει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης