«Στην εκλογική περιφέρεια του κ. Ντάισελμπλουμ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλη επιτυχία» δήλωσε o Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha.

Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ είπε, πως «το μόνο καθαρό που υπάρχει, προφανώς δεν είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, αλλά είναι η καθαρή κοροϊδία του ελληνικού λαού, η οποία έχει κουράσει». Και πρόσθεσε: «Έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη, ότι είναι στην κυριολεξία στον αέρα, ότι περιμένουμε για να κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι -ελπίζω έστω και τώρα θα την κάνει δεκτή ο κ. Τσίπρας. Δεν τους έφτανε που ο κ. Ζουράρις είχε πει “δεν πειράζει να χάσουμε και δύο, τρία νησιά”;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Είναι μια κυβέρνηση που, αποδεδειγμένα, στο εθνικό θέμα δεν στέκεται πουθενά» και συμπλήρωσε: «Σε ένα μόνο πράγμα είναι αχτύπητη η σημερινή κυβέρνηση: στο πάθος για παραμονή της στην εξουσία, το οποίο μπορεί να γίνει, προφανώς, η αιτία για ένα ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα, για να βάλλει ακόμα μερικούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν υπουργοί έστω και για λίγο».

Παράλληλα, μιλώντας για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως δεν δίνει καμία πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να τελειώσει την τετραετία, εκτιμώντας πως στις ευρωεκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε βουλευτικές εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας όμως έχει οργανώσει την στρατηγική του και θα την κλιμακώσει και κορυφώσει τον Αύγουστο του 2018, όταν θα πουλήσει στον ελληνικό λαό το ψεύτικο παραμύθι του τέλους των μνημονίων» επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, για τη ΝΔ είπε, ότι συσπειρώνει δυνάμεις από τις παρυφές της δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι το άκρο της δημοκρατικής Δεξιάς. Ειδικά για το πολυνομοσχέδιο, είπε ότι μειώνονται οι φόροι «που πληρώνουν οι καζινάδες» και πως την ίδια στιγμή γίνονται περικοπές 50 εκατ. ευρώ από χρήματα που έπαιρναν τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

«Ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη χώρα στο αύριο είναι ο Κ. Μητσοτάκης», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θα ηγηθεί μιας μεγάλης πανστρατιάς, που θα εκφράζει τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία των αλλαγών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης