«Θα είμαι υποψήφιος στη Β' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015, 17:14
«Θα είμαι υποψήφιος στη Β' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ»
Την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθήνας ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η ανόρθωση της χώρας και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της απαιτούν μια ενιαία, ισχυρή κεντροαριστερά που είναι άλλωστε ταυτισμένη ιστορικά, όσο καμία άλλη παράταξη, με την δημοκρατία και την πρόοδο.

» Στην παρούσα φάση η κεντροαριστερά είναι κατακερματισμένη και παρά το ότι η ευθύνη έναντι του τόπου θα επέβαλε να έχει επικρατήσει στο εσωτερικό της μια λογική συνεννόησης ώστε να δώσει την επικείμενη κρίσιμη εκλογική μάχη ενωμένη και με αξιώσεις καταγραφής της ως το ισχυρότερο μπλοκ προοδευτικής διακυβέρνησης, εντούτοις δεν συνέβη αυτό.

» Έχω μιλήσει έγκαιρα για τις αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης και στο πεδίο της παράταξης και στο εθνικό πεδίο. Θα εξακολουθήσω να το κάνω γιατί πιστεύω βαθιά ότι αυτό είναι το ελάχιστο χρέος μου έναντι του τόπου, αλλά και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που με έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη με την ψήφο τους. Με αυτό το πνεύμα θα δώσω τη μάχη κι' αυτή τη φορά στη Β΄ Αθήνας μέσα από το κόμμα μου το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου και για την προοπτική μιας μεγάλης, ισχυρής και ενωμένης κεντροαριστεράς».

Υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας θα είναι επίσης, όπως έχουν ανακοινώσει, η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά και ο ως σήμερα βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Πύρρος Δήμας.

Eπιμέλεια: Χ.Μ. 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015, 17:14