«Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα του στις ευρωεκλογές», δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει ακόμα ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποτύχει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής», ενώ «από την άλλη η ΝΔ παρουσίασε, όλα αυτά τα χρόνια, ένα συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την δημιουργική ανασυγκρότηση της χώρας, αποδομώντας συγχρόνως τις κυβερνητικές παλινωδίες και αντιφάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν το τοπίο, όπως διαμορφώνεται, θα οδηγήσει σε αυτοδυναμία της ΝΔ, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο ελληνικός λαός ζητά πολιτική αλλαγή. Ο στόχος μας είναι η αυτοδυναμία. … Ακόμα, όμως, και με αυτοδυναμία έχουμε πει ότι θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις στο Κοινοβούλιο, ιδίως σε μείζονα νομοσχέδια».

Τέλος, αναφερόμενος στον Πρόεδρο Δημοκρατίας και ερωτηθείς εάν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο θέμα των αλλαγών στη Δικαιοσύνη, ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει ότι ο ΠτΔ «άριστος γνώστης του Συντάγματος και θεματοφύλακας των θεσμών», γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το τι πρέπει να πράξει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης