Με δελτίο Τύπο το οποίο έστειλε στο zougla.gr ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Λεονταρίδης Θεόφιλος, ξεκαθαρίζει πως δεν διεκδικεί αναδρομικά.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου του κ. Λεονταρίδη:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : ” ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ “

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων τα οποία εμφανίζουν το όνομα μου σχετικά με την αξίωση αναδρομικών αποζημιώσεων έχω να δηλώσω τα εξής : Για άλλη μία φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – αγνώστους» που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου συμπεριέλαβαν και το όνομα μου στις αναδρομικές αυξήσεις που διεκδικούν συνταξιούχοι πρώην βουλευτές . Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν διευκρινίζω τα εξής :

• Δεν διεκδικώ αναδρομικά , αυτό το είχα δηλώσει και όταν πάλι είχε ανακινηθεί το θέμα στο παρελθόν, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μου .

• Δεν λαμβάνω Βουλευτική σύνταξη ώστε να ζητήσω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος Βουλευτής . Τα ανακριβή αυτά δημοσιεύματα που έχουν γίνει και στο παρελθόν , ενώ επανειλημμένως τα διέψευσα ως ανυπόστατα , παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν ανέντιμα την προσπάθεια τους να σπιλώσουν το όνομα μου . Σε όλους αυτούς δηλώνω πως και η ανοχή έχει τα όρια της . Σέρρες , 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τιμή ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης