Μετά την περυσινή πετυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Τρέχω με τον σκύλο μου», με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων του διευρυνόμενου Δήμου Ωραιοκάστρου, εφέτος αναλαμβάνει τη διοργάνωση ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου», με τη συμβολή του δήμου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στην περιοχή «Αλώνια» όπως και πέρυσι, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι. Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με τον σκύλο τους στη διαδρομή γύρω από τα Αλώνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας χωρίζεται και εφέτος σε τρεις κατηγορίες: α) Μεγαλόσωμα ζώα βάρους μεγαλύτερου των 25 κιλών β) Ζώα μεσαίου βάρους 11-25 κιλών και γ) Ζώα βάρους μικρότερα των 10 κιλών.

Το κόστος συμμετοχής συμβολικά είναι 3 ευρώ. Τα χρήματα θα καταβληθούν την ίδια ημέρα της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια παραλαβής των αριθμών συμμετοχής. Θα υπάρχουν δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας και κλήρωση για άλλα μικρότερα δώρα για τους τετράποδους φίλους μας.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/YMG273X

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες στις σελίδες στο Facebook: Τρέχω με τον σκύλο μου και Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα είναι έγκυρες μέχρι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017. Θα γίνονται δεκτές και συμμετοχές την ίδια ημέρα της εκδήλωσης, μία ώρα πριν από την έναρξη (09.00-10.00).

Την ίδια ημέρα θα υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας αδέσποτων. Είναι προγραμματισμένο και bazaar με διάφορα είδη (όλα από προσφορές εθελοντών), τα έσοδα του οποίου, καθώς και των συμμετοχών, θα διατεθούν για στειρώσεις, περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων αδέσποτων, εμβολιασμούς, φάρμακα, τροφές. Για κάθε συμμετοχή ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης, η εταιρεία Βιοζώης, θα δίνει 5 κιλά τροφή για τα αδέσποτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης