Η ομοφυλοφυλία, δεν είναι μόνο ανθρώπινη, αποκλειστικά σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι υπάρχει ομοφυλοφυλική έλξη και ανάμεσα στα ζώα, επομένως αναθεωρούνται πλέον τα δεδομένα, καθώς διαπιστώθηκε ότι έλκονται ερωτικά από το ίδιο φύλο όχι μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ «My Gay Dog and Other Animals» επιστήμονες και ψυχολόγοι αποκωδικοποίησαν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και συμπεριφορές στο ζωικό βασίλειο και διαπίστωσαν ότι πράγματι υπάρχουν, αφού δεν μπορεί να εξηγηθούν με άλλο τρόπο οι τόσο στενοί δεσμοί των ζώων που έχουν το ίδιο φύλο.

Όπως λέει ο καθηγητής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου College London, Volker Sommer: «Υπάρχουν είδη που ζευγαρώνουν με το άλλο φύλο, και είδη που ζευγαρώνουν με το ίδιο φύλο. Αυτό είναι ένας πραγματικά αξιοθαύμαστος κόσμος».

Σε κάποια είδη δε, υπάρχουν και αμφιφυλόφυλα ζώα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια από τα ζώα που έχουν καταγραφεί να έχουν ομοφυλοφυλικές επαφές είναι δυο πίθηκοι Bonobo στον Ζωολογικό Κήπο Twycross, και δυο θηλυκοί Μακάκες στην Ιαπωνία που ζούσαν η μία για την άλλη.

Επίσης δυο αρσενικά λιοντάρια πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κάνουν σεξ στην Κένυα και ένα πολιτικός τα κατηγόρησε ότι είδαν και μιμήθηκαν αυτή τη συμπεριφορά από κάποιους ανθρώπους καθώς η ομοφυλοφιλία στην χώρα θεωρείται αδίκημα με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 14 χρόνια και κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει την κατάσταση.

Μέσω της παρατήρησης επίσης, διαπιστώθηκε ότι αρσενικά σκυλιά είναι προσκολλημένα σε αρσενικά αδιαφορώντας πλήρως για τα θηλυκά και το αντίστροφο, ακόμα και τις γόνιμες ημέρες που φαινομενικά θα έπρεπε να θέλουν να ζευγαρώσουν.

Πώς θα καταλάβουμε τώρα αν ο σκύλος μας πράγματι είναι gay;

Η απόλυτη δοκιμασία για να καταλάβει κανείς αν ένας σκύλος είναι gay, είναι να φέρει ένα αρσενικό σε επαφή με ένα θηλυκό τις γόνιμες ημέρες του.

Αν κατ εξακολούθηση αρνείται να συνευρεθεί, τότε θα πρέπει να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι προτιμά την ομοφυλοφιλική συντροφιά.

Πηγή: govastiletto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης