Ο Πρέσας και ο Ντάντε βρέθηκαν να περιφέρονται στον δρόμο. Πλέον ψάχνουν μια μόνιμη οικογένεια στην οποία θα δώσουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους.

Ο Πρέσας (τιγρέ Presa Canario) λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά. Είναι 6 μηνών και ζυγίζει 25 κιλά. Θα δοθεί μόνο σε ενδιαφερόμενο εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, το κόστος του οποίου επιβαρύνει τον νέο γονιό. Απαραίτητη προϋπόθεση η στείρωση του Πρέσα πριν κλείσει έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάν-τε (λευκό Dogo Argentino) είναι ένας αγαθός γίγαντας, ο οποίος δίνει μια γενικότερη εικόνα συμπαγούς δύναμης και διαθέτει επίμονο αλλά εξωστρεφή ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, έντονη κοινωνικότητα και αστείρευτη αγάπη για την οικογένειά του.

Είναι από τα σκυλιά που προκαλούν δέος και θαυμασμό. Ευγενικός και εξαιρετικός με τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, φιλικός και πολλές φορές αδιάφορος προς άλλα σκυλιά. Αυτό που ψάχνει είναι έναν άνθρωπο που να αγαπά τη γεμάτη δραστηριότητα ζωή. Έναν άνθρωπο να ακουμπά τη μουσούδα του, ευχαριστημένος ύστερα από μια μεγάλη βόλτα. Να στρέφει το βλέμμα του προς εκείνον, καθησυχασμένος ότι είναι δίπλα του καθώς περπατούν έναν πολυσύχναστο δρόμο ή βρίσκονται καθιστοί σε μια καφετέρια.

Ο Νταν-τε μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός οικογενειακός σύντροφος, αρκεί οι μελλοντικοί κηδεμόνες να γνωρίζουν πως χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. Είναι περίπου 2,5 χρονών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιής. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, ως φίλος και σύντροφος, όχι ως φύλακας ή συναγερμός. Το κόστος του τσιπ επιβαρύνει τον νέο γονιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλ. 210 9705086
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης