Όποιος γνωρίζει αυτήν τη ράτσα, ξέρει τι ζητεί και τι θα ζήσει συμβιώνοντας με τον υπέροχο Μπρους. Ως γνήσιος και άξιος αντιπρόσωπος της φυλής του, είναι ευγενικός και υπομονετικός, πολύ πιστός και φιλικός με τους ανθρώπους του, αλλά συγκροτημένος κι επιφυλακτικός με τους ξένους.

Είναι άριστος φύλακας, πεισματάρης κι ανεξάρτητος. Όλα τα τσόου- τσόου έχουν την τάση να ρίχνουν κι από καμιά δαγκωνιά, γιατί ανήκουν σε κυρίαρχη ράτσα, και κατ’ επέκταση αναζητούν έναν έμπειρο κυρίαρχο και σταθερό ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δένεται συναισθηματικά κι είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με το ένα μέλος της οικογένειας. Σοβαρός, επίμονος και καμιά φορά αυταρχικός, σε αντίθεση με άλλα τσόου, έμαθε να συμβιώνει με άλλα σκυλιά.

Του αρέσει κι απολαμβάνει την παρέα με τα παιδιά και να παίζει μαζί τους. Η μόνη περίπτωση να γίνει επιθετικός είναι αν απουσιάζουν η συνέπεια κι η σταθερότητα στο τρόπο που του συμπεριφέρονται…

Η υπέροχη γούνα του, που τον κάνει να θυμίζει λιοντάρι, απαιτεί καθημερινό βούρτσισμα για να διατηρείται πλούσια κι υγιής. Δεν αντέχει τις μεγάλες ζέστες, αλλά αποζητά την απόλυτη αγάπη για ν’ αφοσιωθεί για μια ζωή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός Αττικής. Είναι στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι Των Ζώων Χαλανδρίου» και με την επίβλεψη θετικού εκπαιδευτή, αν χρειαστεί και για όσο χρειαστεί.

Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα 6945386096 (vodafone) – 6986008025 (cosmote) ή στο e-mail olgazoa@yahoo.gr ή στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Πηγή: zoosos.gr

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης