Λύση στο κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα γάτακι στη Λήμνο έδωσε ο Κοσμάς Λεϊλετζόγλου, κάτοικος του ακριτικού νησιού.

Αξιοποιώντας την εμπειρία του και κινούμενος από την αστείρευτη αγάπη του για τα ζώα, προχώρησε στη δημιουργία μιας ειδικής κατασκευής, με την οποία μπορεί πλέον το γατάκι να στέκεται στα πόδια του​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αερομοντελιστής, με πολλές προσωπικές ευρεσιτεχνίες στο ενεργητικό του, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου, βελτιώνοντας δραστικά την καθημερινότητα ενός κατοικίδιου που λόγω ατροφίας αδυνατεί να σταθεί στα πόδια του και είναι αναγκασμένο να σέρνεται στο έδαφος. Αξιοποιώντας την εμπειρία του και κινούμενος από την αστείρευτη αγάπη του για τα ζώα, προχώρησε στη δημιουργία μιας ειδικής κατασκευής, με την οποία μπορεί πλέον το γατάκι να στέκεται στα πόδια του.

Το βάρος της κατασκευής είναι πολύ μικρό και παρά το γεγονός ότι στην αρχή το γατάκι δυσανασχετούσε με το αμαξίδιο, καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνο, φαίνεται πως το συνηθίζει σταδιακά, κινούμενο πλέον με άνεση τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Κοσμά Λεϊλετζόγλου για τις προσπάθειές του και το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: limnosreport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης