Ο Άντρε Ρόμπινσον, 21 ετών, φώναξε κοντά του ένα αδέσποτο γατάκι, δελεάζοντάς το με τροφή, τελικά, εκείνο τον πλησίασε και αντ’ αυτού το κλώτσησε με όλη του τη δύναμη, εκφενδονίζοντάς το σε θάμνους μερικά μέτρα μακριά. Ο 21χρονος γελά με την πράξη του, όπως και οι φίλοι του που μαγνητοσκόπησαν το συμβάν.

Στις 2 Μαΐου, ανέβηκε το βίντεο με την αποτρόπαιη πράξη στο Facebook, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, η διαδικτυακή κοινότητα συγκέντρωσε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ περισσότερες από 2.000 υπογραφές με τις οποίες ζητείτο η σύλληψή του για βασανισμό ζώου. Αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και η αστυνομία να τον συλλάβει τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από τη σύλληψή του, η μητέρα του Mary Kirby, 48 ετών, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον γιο της δήλωσε στη New York Daily News: «Πρέπει να ήταν “φτιαγμένος” για κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ έξω από τον χαρακτήρα του. Πρέπει να ήταν “φτιαγμένος” για να κάνει ό,τι έκανε. Αυτό δεν είναι του χαρακτήρα του. Αγαπά τα ζώα. Αγαπούσε τις γάτες του, είχε σκύλους, πάντα τα αγαπούσε».

Ο Ρόμπινσον αν και μόλις 21 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του οκτώ συλλήψεις για κλοπή, συμπεριλαμβανομένης και μία με την απειλή μαχαιριού.

Ο Robinson κατά τη σύλληψή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Διαβάστε επίσης Σταύρωσε σκύλο και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Απριλίου 2014, 14:59

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης