Η Frenzy εντυπωσιάζει όσους τη γνωρίζουν. Είναι πανέξυπνη, αθλητική, ανθρωποκεντρική, χαριτωμένη, ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει και καταλαβαίνει όταν η απάντηση είναι όχι. Της αρέσει πάρα πολύ να τρέχει, αλλά ακόμα περισσότερο της αρέσει να τρέχει με τον άνθρωπο της, οπότε αν είστε αθλητικός τύπος και το χόμπι σας είναι το jogging ή οι βόλτες στην εξοχή, η Frenzy είναι ο ιδανικός σκύλος για εσάς!

Μέσα στο σπίτι, η Frenzy μεταμορφώνεται σε σκυλάκι καναπέ και θέλει να καθίσει πάντα μαζί με τον άνθρωπό της, ή ακόμα καλύτερα, αγκαλιά με τον άνθρωπό της, γιατί λατρεύει τα χάδια και την ανθρώπινη παρέα. Δεν ξεχνάει την εκπαίδευσή της και τις εντολές που ξέρει και της αρέσει πολύ να μαθαίνει καινούργιες. Όταν έρχεται η ώρα να μείνει μόνη της, δεν της αρέσει, αλλά περιμένει υπομονετικά μέχρι να γυρίσει ο άνθρωπός της για να καθίσει πάλι στην αγκαλιά του ή να πάνε μαζί τη βόλτα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει πάντα όρεξη για χαρές και παιχνίδια και είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως «dog agility», ποδήλατο, τρέξιμο, βόλτες στο βουνό ή οπουδήποτε στην εξοχή. Πρώτα θα κουραστείτε εσείς και μετά η Frenzy! Ξέρει καλά τις εντολές της βασικής υπακοής «κάτσε», «στάσου» και «έλα». Το βάρος της είναι μόλις 13 κιλά, συνεπώς ακόμα και όταν τραβάει το λουρί, ένας άνθρωπος με μέση σωματική δύναμη, μπορεί εύκολα να τη διαχειριστεί.
  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι 3,5 ετών (γεννημένη αρχές 2012), στειρωμένη, εμβολιασμένη, αιματολογικά ελεγμένη, αποπαρασιτωμένη και απόλυτα υγιής.

Ελάτε να γνωρίσετε τη Frenzy από κοντά!
Αριθμός μικροτσιπ: 968000010101311
Τηλ. επικοινωνίας: 6974 053078
E-mail: vdelidaki@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης