Το λαμπραντόρ της φωτογραφίας νοσηλεύεται βαριά άρρωστο και χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Ο Βενιζελάκος μας δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλά. Εδώ και 2 μέρες νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο, όπου και έχει μπει σε ορό και είναι σε συνεχή παρακολούθηση. Το καλααζάρ τον χτύπησε στα νεφρά και παλεύουμε να τον κάνουμε καλά. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι ένας καλοσυνάτος σκυλάκος που αγαπάει όλο τον κόσμο και πρέπει να γίνει καλά, γιατί έχει τόσα πολλά να δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βενιζέλος είναι ένα λαμπραντοράκι, 2 ετών περίπου, ο οποίος βρέθηκε σε κακή κατάσταση τη μέρα που χιόνιζε. Είναι ένας καταπονημένος σκυλάκος, γεμάτος πληγές στο σώμα του, με τεράστια αδυναμία στα πόδια που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τρώει, να κοιμάται και να ηρεμήσει λιγάκι από τις πληγές που του προκαλούν φαγούρα και πόνο. Έχει ξεκινήσει θεραπεία για τις πληγές του και για το καλααζάρ που έχει.

Πίσω από το εξαντλημένο και ταλαιπωρημένο κορμί του βρίσκεται ένας πανέμορφος, γλυκύτατος, ήρεμος, αγαπησιάρης και καλοσυνάτος σκυλάκος που ζητάει και αυτός μια ευκαιρία στη ζωή. Μπορείτε να τον βοηθήσετε;

Αν μπορείτε να βοηθήσετε στα ιατρικά έξοδα του Βενιζέλου, να προσφέρετε τροφή ή φάρμακα, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ioanna.athanassiadou@gmail.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης