Μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας συναντήθηκαν στις 11/6 με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό εξειδικευτούν αποφάσεις που είχαν ληφθεί το 2019 στην συνάντησή της οργάνωσης με τον Αρχηγό της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η Π.Φ.Π.Ο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στον Ιούλιο θα εκδοθεί νέα εγκύκλιος στην οποία θα περιλαμβάνονται σοβαρά θέματα που θα αποσαφηνίζουν την νομοθεσία και δεν θα αποτελούν πλέον εμπόδια στην καθημερινότητα της προσπάθειας της φιλοζωικής κοινότητας για τον περιορισμό της κακοποίησης των ζώων .

Μέσα από τις πολύ σημαντικές και εδώ και χρόνια δράσεις της ΠΦΠΟ έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα ζώα στην χώρα μας και έχουν με την συμβολή της αλλάξει πολλά πράγματα , όμως όσο το Κράτος και οι δομές του δεν χαράσσουν μια εθνική σύγχρονη πολιτική και η Πολιτεία δεν μπαίνει επικεφαλής και όχι ουραγός της προσπάθειας το τοπίο δεν πρόκειται να αλλάξει ριζικά .

Πάγιο αίτημά της ΠΦΠΟ είναι η δημιουργία Αστυνομίας Ζώων, τύπου Ομάδας Δίας, γεγονός που πραγματικά θα φέρει την ανατροπή στο θέμα της κακοποίησης των ζώων .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης