Με έναν πρωτότυπο, ανοιχτό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, γιορτάζει τις δράσεις του για τον χρόνο που πέρασε, το ελληνικό τμήμα του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF).

Ο περίπατος θα γίνει την Κυριακή, 14 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Δέκα σημεία στο κέντρο της Αθήνας θα μετατραπούν σε «δέκα λόγους γιορτής» μέσω του οποίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το έργο του WWF και να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια, παρουσιάσεις, εργαστήρια, εκθέσεις φωτογραφίας που κρύβουν μουσικές, γευστικές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εκκίνηση την πλατεία Κλαυθμώνος και με τη βοήθεια ενός ειδικού WWF χάρτη, οι επισκέπτες με ελεύθερη πορεία, θα ανακαλύπτουν ιστορικά σημεία του κέντρου, τοπόσημα με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερες γωνιές της Αθήνας. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους του WWF και να ενημερωθούν με διαδραστικό τρόπο για θέματα όπως είναι η σπατάλη τροφίμων, η ρύπανση από τα πλαστικά, η υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών, η προστασία των θαλασσών μας, η κλιματική αλλαγή, κ.ά.

Το WWF Walk προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν και τα δέκα σημεία του περιπάτου και να ανακαλύψουν ιδιαίτερα σημεία της Αθήνας, τα οποία θα παρουσιάσουν μερικά από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας, προτείνοντας έξυπνες «λύσεις» και πρακτικές και φέρνοντας την ομορφιά της ελληνικής φύσης στο κέντρο της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://support.wwf.gr/events/wwf_walk/.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης